zondag 14 februari 2016

TIEN redenen om NU lid te worden van 50PLUS

50PLUS heeft uw steun hard nodig om uw belang zo sterk mogelijk te behartigen. Dan doen we in de Eerste Kamer, in de Tweede Kamer, in de Provincie en gemeenten. 50PLUS staat dicht bij de ouder wordende mens. Het zijn juist deze mensen die gezorgd hebben voor de welvaartsstaat van nu en die de kind van de rekening zijn van dit huidige VVD en PvdA kabinet. Daarom is het goed om lid van 50PLUS worden!  

Hieronder geven wij u tien redenen om juist NU lid te worden: 

  1. 50PLUS is een partij voor vernieuwers met levenservaring, die onbevooroordeeld en met alle generaties wil werken aan concrete verbeteringen in de maatschappij.  Door lid van 50PLUS te worden, werkt u mee aan een beter Nederland.
  2. Volgt u de politiek op de voet, houdt u ervan om in gesprek te gaan over politiek en debateert u graag over maatschappelijke onderwerpen? Kom dan bij 50PLUS en ervaar hoe het er in de politiek aan toegaat!  
  3. Als lid van 50PLUS heeft u stemrecht en kan u invloed uitoefenen op de koers van 50PLUS.
  4. Op ledenvergaderingen bepaalt u mede de standpunten met betrekking tot landelijke en provinciale thema’s.  U kiest bij verkiezingen lijsttrekkers en bestuursleden.  Als lid heeft u recht om zich verkiesbaar te laten stellen. Laat uw stem horen!
  5. Apprecieert u het goede werk van de 50PLUS politici in de Eerste en Tweede Kamer, Statenfracties, Waterschappen en Gemeenten? Als lid kunt u ze helpen met uw bijdrage, uw stem en uw actieve steun.  Alle hulp wordt gewaardeerd.
  6. De leden zijn het hart van 50PLUS. Ongeacht of u veel of weinig tijd heeft, uw participatie wordt op prijs gesteld!  50PLUS biedt u de mogelijkheid  voor deelname en inzet bij onze lokale activiteiten en evenementen.  Help mee campagne voeren, organiseer activiteiten of steun ons financieel.
  7. 50PLUS organiseert regelmatig bijeenkomsten. Of het nu politieke cafĂ©’s of huiskamergesprekken bij u in de buurt of ledenvergaderingen zijn– overal ontmoet u gelijkgestemden. Mensen met wie u snel op dezelfde golflengte zit omdat normen en waarden uit hetzelfde tijdsgewricht gedeeld worden. Dit voelt als een warm nest en ook dat is een reden om 50PLUS lid te worden!
  8. 50PLUS is als jonge organisatie sterk aan het groeien. De politieke invloed neemt snel aan kracht toe door de verschillende eclatante verkiezingsoverwinningen. In alle geledingen is dus ruimte voor aanwas en versterking. Dit zowel bestuurlijk als politiek. Wilt u actief meehelpen 50PLUS groter te maken? Word dan lid van 50PLUS!
  9. 50PLUS doet veel aan het ontwikkelen van talenten. De sterke groei maakt dat er ruimte is voor nieuwe politici. 50PLUS leidt haar kandidaten en talenten goed op en heeft daarvoor haar eigen cursussen. Overweegt u een stap in de politieke arena? Neem dan contact op met 50PLUS en word lid!
  10. 50PLUS omarmt de nieuwe media. Via de website, Facebook, Twitter en e-mail ontvangen leden de meest actuele informatie. Daarnaast is er een digitale nieuwsbrief en de papieren ledenkrant. Maar 50PLUS doet meer. Vooral doordat de 50PLUS politici regelmatig het land intrekken en ledenbijeenkomsten organiseren blijft iedereen volledig op de hoogte van alles wat zich afspeelt. Betrokkenheid begint bij communicatie. Ook dat is een reden om lid te worden van 50PLUS
Sociale media in Flevoland:
Weblog: www.flevolandbouwenwesamen.nl
Weblog: Wout Jansen: www.woutjansen.nl

Facebook: 50PLUSFlevo
Twitter     : @50plusflevo
Twitter     : @Wout_Jansen (fractievoorzitter Provinciale Staten 50Plus)
Twitter     : @Gerbijl burger-Provinciale Statenlid 50Plus)