donderdag 26 februari 2015

Falend Europees beleid VVD/PvdA kabinet

Er moest 6 miljard op het totale zorgbeleid bezuinigd worden om te voldoen aan de Europese 3% regeling als maximale Staatsschuld. Tegelijkertijd werd er een soortgelijk bedrag aan de nieuwe JSF vliegtuigen uitgegeven. Ons zorgstelsel is dus om twee redenen afgebroken, ten eerste om te voldoen aan de Europese norm en ten tweede om die dure JSF vliegtuigen aan te kunnen schaffen. 
Om deze rekeningen te kunnen betalen heeft dit VVD/PvdA kabinet op zeer strenge wijze het Nederlandse zorgbeleid hervormt. enkele voorbeelden hiervan zijn, 40% korting op de huishoudelijke zorg, al  6 jaar zijn de pensioenen al niet ge├»ndexeerd, studenten zonder hun schuld in de schuld. Bovendien is de werkeloosheid nog nooit zo hoog geweest met name voor de 50 plussers, duizenden bedrijven failliet, groot winkelbedrijven zwaar in de problemen.  En Frankrijk? Voldoen al 13 jaar niet aan de Europese norm van 3% en hoeven dat voorlopig ook nog niet en trekken vrolijk nog een fles wijn open van ons dure geld. En in Griekenland proosten ze,  met name diegene die al vanaf hun vijftigste in de pensioenregeling zitten, nog maar een keertje met een Ouzo. Terwijl ons kabinet doodleuk de rekening bij de gemeenten neerlegt die de jeugdzorg, chronisch zieken, gehandicapten en de ouderen mogen uitvoeren. De zwaarste lasten worden dus uiteindelijk neergelegd bij de zwakste van de samenleving door dit kabinet. SCHANDE!

U kunt daar 18 maart een einde maken aan dit slechtste kabinet van na de 2e wereldoorlog. Stem 50PLUS DUS. In Flevoland lijst 10. Volg ons ook op Twitter @50PLUSFlevo of Facebook https://www.facebook.com/vijftigplus.flevoland of de weblog van onze lijsttrekker www.woutjansen.nl of twitter @Wout_Jansen Bellen kan ook op alle werkdagen tussen 18.00 uur en 19.00 uur op 084-8772211, immers Flevoland bouwen we samen, met en voor elkaar!