dinsdag 20 januari 2015

Posters plakken vindt 50PLUS een leuke klus dus

LELYSTAD - Het is 50PLUS weer gelukt. Vorige Statenverkiezingen van vier jaar geleden en nu weer pronkten de 50PLUS posters als eerste op de borden in Lelystad. De lijsttrekker Wout Jansen, de tweede en derde op de lijst, respectievelijk Josephine Bolle en Gerben Laagland beplakten met veel plezier en in een bijzonder goede samenwerking de verkiezingsborden in Lelystad.
Dat is nu precies de goede weergave van het nieuwe elan binnen de partij. Er is intern nu sprake van grote saamhorigheid, een positieve sfeer met vertrouwen in elkaar voor een zonnige toekomst van 50PLUS Flevoland.

"Dit zijn nou net de ingrediƫnten die zowel intern als extern nodig zijn voor de 50PLUSpartij om verder te kunnen bouwen aan vertrouwen, immers mensen zitten niet te wachten op ruziƫnde partijen die nieuwe marsroute is nu uitgezet" aldus de lijsttrekker en de nieuwe politiek leider Wout Jansen.


Plakken een leuke klus voor 50PLUS
Enthousiast plakteam
Ze waren er zo vroeg bij dat nog niet alle borden door de gemeente geplaatst waren. Vijf borden stonden er nog niet, Kempenaar/Stationsweg, Larserdreef/Oostranddreef, Larserdreef/Zuigerplasdreef , Westerdreef/Zuiveringsweg en Houtribdreef/Houtribweg. Waarschijnlijk worden de ontbrekende borden komende week nog door de gemeente geplaatst. Op alle andere 15 plaatsen schitteren de 50PLUS posters als enige van de borden door zijn eenzaamheid.
Komende tijd zullen de andere vijf gemeenten aan de beurt komen.